Kandidaten

Minerva Recruitment/Executive Search bemiddelt tussen kandidaten en opdrachtgevers teneinde (overwegend) vaste dienstverbanden bij onze opdrachtgevers tot stand te brengen. Zowel voor kandidaat als voor opdrachtgever zijn wij op zoek naar de perfecte match. Alleen objectief en professioneel advies leidt tot langdurig succesvolle samenwerking. Zo weten wij uit ervaring.

 

Onze werkwijze en samenwerking met kandidaten kenmerkt zich door kwaliteit, snelheid en betrokkenheid. In alle vertrouwelijkheid, discretie en conform de AVG/GDPR. 

 

Procedure

 

Interview

Op kantoor of locatie in overleg of via video-call, ook "na zessen". Indien je geïnteresseerd bent in de positie waarvoor wij jou benaderd hebben, nodigen wij je uit voor een gesprek. We bespreken jouw loopbaan, de ins en outs van de functie en uiteraard jouw carrièrewensen. Bij gebleken geschiktheid en met jouw toestemming leggen wij jouw profiel voor aan opdrachtgever.

 

Heb je toch geen interesse hebben in de besproken vacature of als er anderzijds geen match is, dan kijken wij graag voor je verder. Hierbij leggen we dan eventueel andere mogelijk passende vacatures uit portefeuille voor of maken wij gebruik van ons netwerk. 

 

Presentatie

Wij stellen jouw profiel op (uitgewerkt CV en persoonsomschrijving etc.), en leggen dit, alleen met jouw goedkeuring, voor aan opdrachtgever. Je wordt door ons geïnformeerd m.b.t. vervolggesprekken en data.

 

Een of meerdere gesprekken bij opdrachtgever

Het aantal gesprekken bij de opdrachtgever (en eventueel assessment) hangt af van de betreffende organisatie. Minerva Recruitment coördineert de terugkoppeling en afspraken etc..

 

Nieuw dienstverband

Wanneer jij en jouw nieuwe werkgever overeenstemming hebben bereikt en het arbeidscontract is getekend.

 

Minerva Recruitment opereert grondig en transparant, dit is een bewuste keuze. Wij zijn snel, betrokken en integer. En zijn ervoor om de stap tot de beste keuze, op het juiste moment, efficiënt en voor jou in goede banen te leiden. Wij adviseren je graag!