Opdrachtgevers

Minerva Recruitment/Executive Search bemiddelt tussen talentvolle kandidaten en opdrachtgevers teneinde (overwegend) vaste dienstverbanden tot stand te brengen. Zowel voor kandidaat als voor u zijn wij op zoek naar de perfecte match.  Alleen een objectief en professioneel advies leidt tot succesvolle, langdurige samenwerking. Zo weten wij uit ervaring.

 

Onze aanpak kenmerkt zich door kwaliteit en snelheid. Onze betrokkenheid is groot en gemaakte afspraken komen wij na. We gaan gericht op zoek naar de beste mensen voor uw organisatie. Hierbij letten wij op inhoudelijke kennis, persoonlijkheid, drive, opleiding en ervaring, ambitie en uiteraard op andere criteria zoals salaris en motivatie. Wij werken voor verschillende sectoren, van scale-ups tot multinationals.

 

Wij vinden het belangrijk dat een kandidaat exact aan uw wensen voldoet. Afhankelijk hiervan bepalen wij met u de juiste strategie voor het beste resultaat.

 

 

Procedure

 

Oriënterend gesprek

Hierin worden alle voor de functie en organisatie relevante zaken besproken.

 

Offerte en algemene voorwaarden

Wij maken heldere afspraken omtrent kwaliteit, tijdsduur en kosten.

 

Functieprofiel

In dit voor de kandidaat bestemde profiel worden uw organisatie en functie-inhoud representatief en treffend omschreven. Alle voor de functie en voor het gewenste profiel van de kandidaat relevante aspecten worden opgenomen. Dit wordt ter goedkeuring aan u voorgelegd.

 

Presentatie kandidaten

Geïnterviewde, geselecteerde kandidaten worden aan u voorgelegd en u ontvangt een volledig en uitgewerkt CV. Het CV omvat naast een opsomming van werkervaring en opleidingen, tevens relevante cursussen, personalia, een salarisindicatie met secundaire arbeidsvoorwaarden en motivatie. Op basis hiervan beslist u welke kandidaat of kandidaten u wilt spreken. 

 

Gesprekken

Uiteraard kiest u zelf hoeveel dit er zijn, waar en wanneer deze plaatsvinden. Minerva Recruitment neemt, tenzij anders gewenst, de coördinatie van afspraken, bevestigingen etc. op zich. Dit werkt efficiënt en bespaart u tijd.

 

Terugkoppeling

Wij brengen uw bevindingen over aan de betreffende kandidaat en vice versa. Wij weten hoe belangrijk een juiste en tijdige terugkoppeling is en nemen dit graag voor u uit handen. 

 

Plaatsing kandidaat

Wanneer u en uw nieuwe medewerker overeenstemming hebben bereikt en het arbeidscontract is getekend.

 

Natuurlijk kunnen wij het traject ook op andere manieren doen. Alles in overleg.

- UW WENSEN   - ONS INZICHT -   HET BESTE RESULTAAT -